joi, 13 august 2020
Acasă > Social > S-au întrecut…în pescuit

S-au întrecut…în pescuit

Copiii din Medgidia au avut ocazia să îşi încerce, în weekend, norocul la pescuit! În apropierea Canalului Dunăre-Marea Neagră a fost organizat un concurs pentru micii pescari amatori. Potrivit regulamentului, participanţii au extras bilete cu locurile de unde puteau să-şi arunce undiţele.

“O organizare ireproşabilă. Firma care deţine lacul de pescuit a făcut tot posibilul ca să iasă un concurs nemaipomenit. La concurs au participat toate şcolile din Medgidia, s-au câştigat trei premii, dar toţi participanţii au primit cadouri”, a declarat Niculae Păun, Director D.G.D.P.P.

“Am organizat acest concurs de pescuit pentru copii. Mi-aş fi dorit ca el să ţină mai mult, pentru ca ei să-şi poată demonstra abilităţile, însă din cauza vântului, s-a limitat la două ore. Mă bucur că ei au fost foarte fericiţi pentru felul cum a evoluat acest concurs”, a declarat Dumitru Dănuţ Cotîrlă, organizator.

Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere a tuturor participanţilor care a constat în acordarea de diplome şi lansete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *