vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Sport > S-au stabilit optimile Cupei

S-au stabilit optimile Cupei

La Casa Fotbalului din Capitală s-au tras la sorți meciurile din optimile Cupei României la fotbal. Cele 16 echipe calificate pentru această fază  au fost împărțite în trei grupe valorice, așa că meciurile cu adevărat echilibrate au fost în mare parte evitate. Favoritele au parte de adversari abordabili.

Modalitatea prin care s-a efectuat tragerea la sorți a optimilor Cupei României la fotbal a făcut ca meciurile cu adevărat interesante să nu își facă apariția. Favoritele au parte de adversari abordabili.

Dinamo București va juca la Mioveni, cu formația antrenată de Claudiu Niculescu. Petrolul Ploiești va juca la Suceava, cu cealaltă formație din eșalonul doi, Rapid. Steaua se va deplasa la Iași, pentru jocul cu CSMS,iar Rapid București va primi în Giulești vizita CFR-ului clujan.

Meci relativ ușor pare să aibă și Pandurii TG. Jiu, la Galați cu Oțelul, gazdele fiind preocupate de situația grea din campionat. O notă mai pronunțată de echilibru se distinge la jocurile ASA TG. Mureș – Ceahlăul Piatra Neamț, CSU Craiova – Viitorul Voluntari și FC Brașov – U Cluj.

Partidele se vor disputa pe 29 octombrie, într-o singură manșă, pe terenul formațiilor din eșalonul inferior sau mai slab clasate. În caz de egalitate, după 90 de minute, se va trece la două reprize de  prelungiri. Dacă egalitatea persistă vor urma lovituri de departajare.

Redactor: Nicu Dolea

Sursă foto: sptfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *