duminică, ianuarie 19, 2020
Acasă > Sport > Săgeata învingătoare!

Săgeata învingătoare!

Prezenți la Conferința de presă de după meciul Săgeata Năvodari – SC Bacău, scor 2-1, cei doi antrenori, Cătălin Anghel și Cristi Popovici  au  acuzat la unison vântul puternic care a deranjat construcția ambelor garnituri. Spre lauda lor, s-au abținut să facă referiri la arbitraj sau la echipa adversă.

Antrenorul oaspeților, Cristi Popovici, regretă eșecul și motivează prestația celor două echipe și prin prisma condițiilor meteo.

„A fost o partidă echilibrată, în care ambele echipe și-au creat oportunități bune de a marca. Un factor foarte important a fost vântul care sufla cu putere. În prima repriză noi am fost dominați, pentru că am reușit să ieșim destul de greu.” a declarat Cristi Popovici, antrenorul echipei SC Bacău.

Tehnicianul gazdelor, Cătălin Anghel, se aștepta la o replică tăioasă din partea oaspeților, dar spune că problema învingătorului trebuia rezolvată din prima repriză.

„Ne așteptam la o partidă foarte grea, pentru că știam că schimbarea antrenorului va aduce un alt aer echipei oaspete. Îl cunosc pe Cristi Popovici, e un antrenor care organizează foarte bine jocul și știam că nu ne va fi ușor. Din păcate, trebuia să marcăm mai multe goluri în prima repriză, când ne-am creat ocazii și am fost peste adversar.” a afirmat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

În final, s-a impus echipa care a dominat mai mult jocul și s-a orientat mai bine în condițiile date și aceasta a fost Săgeata Năvodari.

Redactor: Nicu Dolea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *