Acasă > Sport > Săgeata Năvodari a efectuat primul antrenament din acest an, sub comanda noului antrenor, Constantin Gache

Săgeata Năvodari a efectuat primul antrenament din acest an, sub comanda noului antrenor, Constantin Gache

Începând de astăzi, Săgeata Năvodari are un nou antrenor în persoana lui Constantin Gache. Acesta revine la cârma tehnică a năvodărenilor după ce a activat în tur la Delta Tulcea. Experimentatul tehnician este circumspect când vine vorba de obiectivul imediat și crede că ar mai fi necesare 3-4 transferuri pentru a ataca promovarea.

Dacă în privința venirilor nu sunt mari noutăți, la plecări deja au apărut primele nume. În afara lui Tudorache și Muscă care au revenit, la Viitorul Constanța și Robert Dumitru care s-a reîntors la Pandurii, pe lista celor disponibilizați îi mai regăsim pe Bogdan Oprea și Liviu Rusu. Aproape de o despărțire de Săgeata se mai află Dejan  Pecarov și Alexandru Pleniceanu. Ambii au fost aduși în vară la Năvodari, dar nu au reușit să se impună la formația dobrogeană. Joi,jucătorii  Săgeții vor avea o zi plină. Dimineața vizita medicală,iar după amiază antrenament , la stadion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *