Acasă > Sport > Săgeata Năvodari a intrat în cantonament la stadionul Flacăra

Săgeata Năvodari a intrat în cantonament la stadionul Flacăra

Săgeata Năvodari a renunțat la cantonamentul montan de la Brașov și se va pregăti la sediu. De luni dimineață, fotbaliștii năvodăreni au intrat în pregătiri intensive. Timp de o săptămână, Tibor Selymes va conduce câte două ședințe zilnice de antrenament. Accentul va fi pus, așa cum este și normal, pe factorul fizic. La primul antrenament au fost prezenți și doi fotbaliști din Brazilia, sosiți duminică: mijlocașul ofensiv Juliano Meneiro și fundașul central Luisao Anderson. Aceștia s-au pregătit separat, cu managerul sportiv Mihai Guliu, care a declarat că în această săptămână mai sunt aşteptaţi 7-8 jucători.

„Cel puţin 7-8 jucători trebuie să mai vină, suntem vreo 22 în lot, dar nu ştiu sigur câţi vor rămâne. Sperăm că dacă vin cei 8 de pe listă, vom mai da afară, sau poate rămân toţi, dar trebuie să facem un lot de 25 – 26 de jucători. Trebuia să plecăm la munte, dar din cauză că nu au venit toţi jucătorii, am decis să rămânem aici. De săptămâna viitoare, de luni, plecăm sigur în Austria, în cantonament”, a declarat Mihai Guliu.

Prima parte a antrenamentului de dimineață a fost condusă de secunzii Gabriel Manu și Gică Butoiu, iar partea secundă de Tibor Selymes. La pregătire sunt în acest moment 22 de jucători, dintre care 3 portari. Nu ar fi exclus ca unii dintre ei să fie orientați spre alte echipe, asta după ce vor sosi la Năvodari și ceilalți jucători doriți de Tibor Selymes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *