sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Sport > Săgeata Năvodari a remizat cu Universitatea Cluj

Săgeata Năvodari a remizat cu Universitatea Cluj

Săgeata Năvodari a deschis seria meciurilor din runda a 9-a a Ligii I, întâlnind pe  Universitatea Cluj. Echipa de la malul mării a terminat la egalitate cu fotbaliștii din Cluj, scor 1-1. Partida a început în forță cu un gol înscris de oaspeți în minutul 6, grație unui  penalty executat de Viorel Dinu. Gazdele au egalat în minutul 52, când Cristocea a centrat perfect în careu iar Szilagyi a înscris cu o lovitură de cap. Antrenorul se declară mulțumit de punctul obținut.

“ Noi am venit la Cluj ca să câștigăm. Am avut prima repriză foate bună, la  a doua am avut o greșeală în urma căruia clujenii au marcat, în rest nici nu au ajuns la poartă.“ a declarat Tibor Selymes, antrenor Săgeata Năvodari.

Şi primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, este mulţumit de prestaşia echipei, dar consideră că Săgeata putea obține cele trei puncte.

„ Am fost la meci. Echipa a jucat bine și cu puțin noroc luam trei puncte de la Cluj. Echipa a fost mai bine organizată.„ a afirmat Nicolae Matei, primar Năvodari.

Universitatea Cluj nu a înregistrat nicio victorie în Liga 1 din 20 mai,  atunci când s-a impus cu 4-1 în Giuleşti. După acel joc au urmat două remize cu Ceahlăul și CFR Cluj şi 8 înfrângeri. În acest sezon, Săgeata a bifat 5 meciuri fără înfrângere, toate cele 5 aducând puncte în repriza a doua: victorii cu Mediaș, Viitorul, Corona, remize cu Brașov şi Botoșani. Echipa lui Tibor Selymes se situează la mijlocul clasamentului cu 12 puncte dupa 9 etape. În etapa viitoare, Săgeata va juca la Constanța cu Pandurii Târgu- Jiu.

R – Camer Niță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *