vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Sport > Săgeata Năvodari întâlnește pe Dunărea Galați

Săgeata Năvodari întâlnește pe Dunărea Galați

Săgeata Năvodari mai are nevoie de un singur punct din cele două meciuri pe care le mai are de disputat, pentru a promova în Liga I la fotbal. Prezent la conferința de presă, antrenorul Mihai Guliu a dat asigurări că echipa sa tratează cu toată seriozitatea meciul cu Dunărea Galați.

„Va fi un meci greu, dificil, spun eu, dar am încredere mare în băieți, pentru că unii dintre ei au experiență mare și e mai ușor acum, pentru că jucăm fără emoții. Ne trebuie un egal din două meciuri, și cred  că o să ne atingem obiectivul acesta și cred că un egal o să-l facem fără probleme. Noi vom încerca să câștigăm meciul, ca să arătăm că merităm locul doi și promovarea. Toată lumea este aptă pentru meci, iar băieții au o atitudine extraordinară”, a declarat Mihai Guliu, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Tehnicianul dobrogean a făcut  și un apel la public să fie alături de echipă și să o poarte spre o performanță istorică – promovarea.

„Ar fi minunat să ne atingem scopul, să ne atingem obiectivul acasă la noi, cu spectatorii, cu stadionul plin, cum a fost și la barajul cu Sibiul. Așa mi-aș dori să fie și acum, să fie stadionul arhiplin”, a declarat Mihai Guliu, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Meciul Săgeata Năvodari – Dunărea Galați, din penultima rundă a ligii secunde la fotbal, se va disputa,  joi 30 mai, de la ora 18.00, pe stadionul Flacăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *