Acasă > Sport > Săgeata Năvodari s-a întors acasă

Săgeata Năvodari s-a întors acasă

Săgeata Năvodari a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru reluarea Campionatului. Luni, pe stadionul Flacăra, antrenorul Cătălin Anghel a condus primul antrenament de la revenirea din Antalya. Cătălin Anghel  a susținut o conferință de presă la stadionul Flacăra. Tehnicianul dobrogean s-a declarat mulțumit de modul în care s-a desfășurat cantonamentul.

„A fost un cantonament reușit. Am lucrat pe toate planurile, atât fizic cât și tehnico-tactic. Condițiile au fost foarte bune, am întâlnit și echipe bune. La final, consider că am câștigat din toate punctele de vedere.” a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Antrenorul a apreciat și modul în care autoritățile locale s-au îngrijit să asigure condiții de pregătire bune pentru echipa sa.

„Condițiile de pregătire au fost foarte bune, terenul a fost deszăpezit.” a afirmat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Prezent la întâlnirea cu jurnaliștii, managerul general, Aurelian Babuțan a anunțat începerea lucrărilor de renovare a arenei năvodărene, în dorința de a putea organiza, la Năvodari meciurile de Liga a I-a din vară.

„S-a luat decizia ca în scurt timp să ne apucăm de reamenajarea stadionului din Năvodari, astfel ca meciurile din Liga I, care vor începe în vară, să se poată juca și la Năvodari.” a precizat Aurelian Babuțan, managerul general al echipei Săgeata Năvodari.

Echipa se va pregăti la sediu, vineri fiind programat și un meci amical, în compania echipei Farul Constanța.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *