Acasă > Sport > Săgeata Năvodari s-a retras din campionat

Săgeata Năvodari s-a retras din campionat

Datoriile mari determină cluburile din România să recurgă la decizii extreme. Săgeata Năvodari, locul secund în Seria B1, cu 26 de puncte la finalul turului, a depus azi o cerere la FRF prin care solicită retragerea echipei din campionat!  Clubul trece printr-o perioadă neagră din punct de vedere financiar, azi fiind termenul limită pînă cînd clubul era obligat să achite către Pandurii Tîrgu Jiu aproximativ 100.000 de euro în schimbul jucătorilor Ovidiu Vezan, Florin Popa şi Sorin Chiţu.

Pe lîngă această datorie către Pandurii, nici jucătorilor de la Năvodari nu le-au mai fost plătite de 7 luni salariile, aşa că oficialii clubului au hotărît să se retragă din campionat pentru că nu au găsit nici o soluţie financiară. Viitorul Constanţa conduce Seria B1 cu 30 de puncte, iar pe locul 3 se află Delta Turcea, 26 de puncte, urmate de FC Snagov, 24, CF Brăila, 23, CSMS Iaşi, 23, FC Botoşani, 20 de puncte.

Conform regulamentului, toate meciurile din retur pe care trebuia să le dispute Săgeata vor fi omologate cu 0-3. După ce Săgeata Năvodari se va desfiinţa, automat jucătorii vor deveni liberi de contract: Printre cei mai intersanţi jucători se numără Alin Toşca, internaţional de tineret, şi Dorel Zaharia, fost atacant la Steaua, Urziceni, Bistriţa şi FC Braşov.

Iată lotul complet: Portari: Florin Olteanu (30 de ani), Vlad Gordin (24 de ani)

Fundaşi: Florin Bold (22 de ani), Gheorghe Goşa (30 de ani), Florin Popa (28 de ani), Decebal Gheară (33 de ani), Răzvan Costachi (21 de ani), Laurenţiu Petean (23 de ani), Alin Toşca (19 ani)

Mijlocaşi: Nicu Creţu (28 de ani), Vasile Şicu (26 de ani), Teo Şamata (19 ani), Valentin Apostol (27 de ani), Ovidiu Vezan (26 de ani), Ninel Corcoveanu (22 de ani), Mircea Gheorghe (30 de ani)

Atacanţi: Dorel Zaharia (34 de ani), Emil Nanu (30 de ani), Sorin Chiţu (31 de ani)

Sursa: www.ligab.gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *