miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Sport > Săgeata Năvodari se pregătește de un nou meci oficial

Săgeata Năvodari se pregătește de un nou meci oficial

După o pauză de peste 20 de zile, jucătorii echipei Săgeata Năvodari se pregătesc de un nou meci oficial. În conferința de presă organizată la stadionul din Năvodari, antrenorul Constantin Gache și jucătorul Gheorghe Goșa  au dat asigurări că privesc cu toată seriozitatea partida.

“Este un meci pe care dorim să îl câștigăm, nu va fi ușor, dar eu sunt convins că dacă reușim să înscriem cât mai repede, atunci vom face un meci mult mai ușor. Ne dorim, bineînțeles să câștigăm cele trei puncte. Urmează trei meciuri grele cu contracandidatele, dar cel mai important e primul pe care trebuie să-l câștigăm”, a declarat jucătorul echipei Săgeata Năvodari, Gheorghe Goșa.

Tehnicianul năvodărean invită la realism și seriozitate înaintea unui meci socotit ușor de abordat.

„Eu am avertizat de fiecare dată că orice meci este greu și că se poate întâmpla orice. Acum, dacă Sportul vine cu echipa în care folosește juniorii nu o să fie nici prea greu, dar n-o să fie nici ușor. În mod normal trebuie să câștigăm, dar meciul se joacă pe teren, și indiferent de adversar, meciul trebuie jucat și câștigat pe teren. Ca atare, trebuie să jucăm și după aceea să vorbim”, a spus antrenorul echipei Săgeata Năvodari, Constantin Gache.

Meciul Săgeata Năvodari – Sportul Studențesc București se va disputa sâmbătă 28 aprilie, de la ora 11,00, pe stadionul Flacăra, din Năvodari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *