joi, 13 august 2020
Acasă > Sport > Săgeata Năvodari va disputa pe stadionul Farul meciurile de pe teren propriu, în acest prim an de Liga I

Săgeata Năvodari va disputa pe stadionul Farul meciurile de pe teren propriu, în acest prim an de Liga I

La ora de față stadionul Flacăra, din Năvodari nu întrunește condițiile cerute de Federaţia Română de Fotbal pentru a găzdui meciuri de prima ligă. În această situație, Săgeata Năvodari a găsit o altă soluţie. În primul an, elevii lui Tibor Selymes vor juca pe stadionul Farul. Înțelegerea dintre Săgeata și Farul se întinde pe durata unui an, dar edilul Năvodariului, Nicolae Matei este convins că lucrările de renovare ale arenei din nordul litoralului vor fi gata mai devreme.

„Returul o să-l jucăm la Năvodari, pentru că în şase luni încercăm să amenajăm stadionul Flacăra din Năvodari să poată fi omologat pentru Liga I”, a declarat primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Chiar dacă este obligată să joace la Constanța, Săgeata mizează pe aportul publicului din Năvodari, dar și pe sprijinul spectatorilor constănțeni, pentru a trece cât mai ușor peste impactul cu un eșalon superior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *