sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Sport > Săgeata s-a reunit după cantonamentul din Austria

Săgeata s-a reunit după cantonamentul din Austria

Primul antrenament al nou-promovatei Săgeata Năvodari, din ciclul săptămânal premergător startului, s-a desfășurat luni, pe stadionul Flacăra din Năvodari. Antrenorii și jucătorii dobrogeni sunt nerăbdători să debuteze în eșalonul de elită al fotbalului românesc, dar privesc cu optimism primul joc. Conștient că mai are multe de pus la punct, tehnicianul Tibor Selymes este încrezător.

„Este destul de devreme să vorbim despre omogenizare, pentru că am stat două săptămâni, iar în două săptămâni nu se poate face o echipă, dar în cele două săptămâni am lucrat foarte mult, și sper ca la ora meciului să fim bine, spre foarte bine. Chiar sunt mulțumit de băieți, chiar sunt mulțumit de felul în care au muncit, de atitudinea lor. Pentru mine asta este mai important. În ceea ce privește primul meci, acesta va fi unul foarte greu, dificil pentru noi, pentru că echipa Gaz Metan joacă cam de 6 ani împreună, și noi avem cam trei săptămâni împreună”, a declarat Tibor Selymes, antrenor Săgeata Năvodari.

Pe aceeași lungime de undă se situează și jucătorii.

„Nu cred că va fi greu pentru Săgeata să reziste în prima Ligă, pentru că totul depinde de obiectiv, de muncă și sacrificiu. Fotbalul este dificil pentru toate echipele, pentru că toată lumea știe să joace fotbal, dar trebuie să ai încredere în tine, dar se vede că avem calitate și nevoie de multă muncă”, a spus Ousmane N’Doye, jucător al echipei Săgeata Năvodari.

„Emoții sunt, e normal, dar sper să trecem cu brio de acest meci și să câștigăm cele trei puncte. Va fi un meci greu, Gaz Metan este o echipă foarte bună, dar și noi suntem pregătiți și vom lupta ca să câștigăm cele trei puncte. Nu e la fel ca atunci când joci acasă cu un public numeros, sau joci în deplasare, că noi jucăm în deplasare, că acasă e la Năvodari, dar sper să ne obișnuim, și în returul campionatului să jucăm aici”, a declarat  Ovidiu Vezan, jucător al echipei Săgeata Năvodari.

Conducerea tehnică a renunțat la cei trei brazilieni – Juliano, Anderson și Thomas, dar l-a păstrat pe portughezul Paulinho. Nici portarul Ambrusics nu a fost păstrat în lot. La acest antrenament au fost prezenți, în premieră, Ioan Mera și Raul Costin, jucători care tratează un eventual transfer la Năvodari. Săgeata va debuta în Liga I sâmbătă, ora 19.00, pe stadionul Farul, în compania echipei Gaz Metan Mediaș. Joi 18 iulie, ora 17.00, la stadionul Flacăra este programată o conferință de presă, iar la ora 20.30, la un hotel de lux din Năvodari, va fi prezentat lotul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *