marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Ultima ora > Sănătatea, în pericol? – Dezbatere la Radiografia Zilei

Sănătatea, în pericol? – Dezbatere la Radiografia Zilei

“Sistemul public de sănătate este subfinanțat”, a devenit deja o constantă a vieții cotidiene în România. O parte dintre spitale și alte unități sanitare s-au închis și s-au redeschis, banii necesari renovării unităților care încă mai funcționează sunt puțini, personalul este pe ducă, multe dintre cadrele medicale migrând către un loc mai bun de muncă, în statele din vestul Uniunii Europene.

Toate neajunsurile sistemului public de sănătate sunt simțite și la țărm de mare, atât în privința subfinanțării Spitalului Județean Constanța cât și în privința lipsei de personal cu care se confruntă celelalte spitale din județul nostru.

Cum se descurcă managerii spitalelor de la țărm de mare, sunt ei ascultați și sprijiniți de autoritățile locale și județene, ce proiecte au pentru modernizarea unităților sanitare din județul Constanța, care este deficitul de personal, cum vor eficientiza activitatea în unitățile pe care le conduc, sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde, în această seară, în cadrul emisiunii Radiografia Zilei, dr. Dănuț Căpățână – manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (care va fi în platoul emisiunii, în calitate de invitat) și, prin telefon, dr. Stere Bușu, managerul Spitalului Municipal Medgidia.

 Emisiunea Radiografia Zilei poate fi vizionată, cu începere de la ora 20:00, la postul Litoral TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *