Săptămâna cu poveşti

  •  
  •  
  •  
  •  

După vacanţa de primăvară, odată cu reînceperea activităţilor şcolare, sala de spectacole a Teatrului pentru Copii şi Tineret se redeschide pentru a le permite micuţilor să petreacă clipe minunate în compania personajelor de poveste.
De întâlniri speciale, pline de magie, vor beneficia, astăzi, copiii din Năvodari şi Corbu, graţie Programului cultural al Consiliului Judeţean Constanţa. Astfel, actorii constănţeni le vor face cunoştinţă micuţilor cu „Fata babei şi fata moşneagului”, de la ora 11.00 şi, respectiv, 14.00. Spectacolul care are la bază povestea scrisă de Ion Creangă este pus în scenă de Daniel Stanciu, iar scenografia este creată de Delia Cornelia Ioaniu.
Prichindeii din Constanţa sunt aşteptaţi în sala teatrului de-abia vineri, de la ora 10.00, pentru a petrece o oră plină de învăţăminte, alături de „Pisica doldora de bani şi nepoţii ei orfani”. Spectacolul, creat de Mihai Constantin Ranin şi Lică Gherghilescu, are la bază povestea scriitorului rus Samuil Marsak, „Casa pisicii”, iar acţiunea se desfăşoară pe muzica semnată de Dumitru Lupu.

Aventura de neuitat în lumea poveştilor continuă duminică, de la ora 11.00, cu spectacolul „Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă, pus în scenă de Gabriel Apostol, regia fiind semnată de Daniela Drăgulescu.

Sursa: www.telegrafonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *