joi, septembrie 19, 2019
Acasă > Monden > Sarah Jessica Parker va lansa o colecţie de felicitări

Sarah Jessica Parker va lansa o colecţie de felicitări

Actriţa Sarah Jessica Parker îşi va lansa propria colecţie de felicitări şi obiecte de papetărie, despre care a spus că este inspirată de “dragostea ei pentru cuvinte”, în colaborare cu celebra companie Hallmark.

“Cred din răsputeri în forţa unui mesaj scris de mână, deci am fost extrem de interesată de implicarea în acest proiect”, a declarat actriţa, potrivit contactmusic.com.

Pe lângă colecţia de felicitări, care vor fi disponibile în magazinele Hallmark în câteva săptămâni, clienţii vor putea găsi, de asemenea, hârtie de împachetat şi o colecţie de articole de papetărie.

Colecţia de felicitări reprezintă un segment de piaţă inedit pentru Sarah Jessica Parker, care a lansat deja o serie de parfumuri şi o linie de îmbrăcăminte intitulată “Bitten”, împreună cu retailerul Steve & Barry’s, în 2007.

Recent, actriţa a anunţat că va lansa o linie de pantofi de lux, care se va numi “SJP”, în parteneriat cu retailerul Nordstrom, pe 28 februarie, într-un magazin ce va fi deschis temporar la New York, până pe 2 martie.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 48 de ani, a devenit celebră jucând în serialul de televiziune “Totul despre sex” (1998 – 2004), dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii. Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum “Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani”, “Familia Stone”, “Ce-o fi cu soţii Morgan?”, “De anul nou”, “Oare cum o reuşi”. Pentru rolul din serialul “Totul despre sex” a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *