Acasă > Eveniment > Sărbătoare marinărească la vila de protocol a președintelui

Sărbătoare marinărească la vila de protocol a președintelui

A fost petrecere mare la vila de protocol din stațiunea Neptun a președintelui Traian Băsescu. Acesta a sărbătorit, alături de foștii săi colegi, 37 de ani de la absolvirea Institutului de Marină. Muzica din anii 70, mâncarea tradițional românească, dar mai ales poveștile marinărești au întreținut atmosfera timp de câteva ore.

Șeful statului nu se dă în lături atunci când vine vorba despre petreceri. Sâmbătă seară și-a chemat la reședința sa de vară din Neptun peste 100 de foști colegi de la Institutul de Marină, pentru a marca 37 de ani de la absolvire. Chiar dacă petrecerea trebuia să înceapă la ora 21:00, invitații au început să ajungă înainte de orele 20:00. Preț de câteva ore, politica a lasat loc poveștilor marinărești și amintirilor din anii studenției.

Cei care l-au cunoscut pe șeful statului în anii tinereții susțin că acesta dădea dovadă de un caracter puternic încă din perioada studenției.

Traian Băsescu organizează de câțiva ani petrecerea de absolvire a Institutului la vila sa de protocol. Anul trecut însă, aceasta a avut loc la un restaurant din Constanța, președintele fiind ocupat cu suspendarea. Petrecerea din acest an s-a derulat pe ritmul muzicii anilor 70  cu mâncare tradițional românească  Puțin după miezul nopții, invitații începeau să iasă pe poarta vilei de protocol.

Petrecerea a avut loc la numai o zi după ce șeful statului și-a reînoit brevetul de comandant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *