Acasă > Comunicate > SC RAJA SA a demarat campania de verificare și sigilare a contorilor

SC RAJA SA a demarat campania de verificare și sigilare a contorilor

În ultima perioadă, SC RAJA SA a efectuat o amplă acțiune de verificare a abonaților, indiferent de statutul juridic al acestora (gospodării individuale sau agenți economici). În unele cazuri, în urma verificărilor s-au constatat furturi de apă, prin fraudarea contorilor. În alte situații, apometrele controlate s-au găsit blocate sau depășite din punct de vedere tehnic (cu verificarea metrologică expirată, cu montajul realizat neconform cu cerințele tehnice, cu sigiliile rupte, etc.), toate aceste aparate de măsură înregistrând eronat consumul de apă.

Având în vedere toate aceste aspecte, începând cu data de 29 mai 2013, echipele Corpului de Control împreună cu inspectorii constatatori din cadrul SC RAJA SA Constanța demarează o amplă campanie de verificare a contorilor de la toate categoriile de abonați. Pe lângă verificarea integrității și funcționării apometrelor, echipele mixte efectuează și o sigilare a contorilor, cu sigilii înseriate, al căror număr va fi trecut în baza de date a consumatorilor. Campania demarată pe municipiul Constanța, se va extinde în toate localitățile în care societatea noastră asigură serviciile de alimentare cu apă și canalizare.

Pentru derularea acestei campanii în bune condiții, facem un apel către toți abonații să ne asigure accesul și să ne pună la dispoziție toate datele legate de montarea/funcționarea contorilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *