marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > SC RAJA SA a reactivat Comandamentul pentru asigurarea intervenţiilor operative

SC RAJA SA a reactivat Comandamentul pentru asigurarea intervenţiilor operative

În urma avizărilor meteo de Cod Galben cu precipitații abundente în estul județului Constanța, la nivelul SC RAJA s-a reactivat Comandamentul pentru asigurarea intervenţiilor operative. Astfel, atât la nivelul orașului Constanța, cât şi în restul localităţilor din zonă pentru a putea interveni cu promptitudine, s-au constituit echipe de intervnție dotate cu toate utilajele necesare.

În ultima oră, din cauza ploilor torenţiale, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 26 reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal, sesizări provenite de la abonaţii din zonele: Dacia, Centrală – b-dul Tomis, cartierul Brătianu, Tomis III, Tomis II, Coiciu. Echipele de intervenție RAJA au răspuns la toate solicitările primite și toate sunt în curs de rezolvare.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii numărul de telefon 0241.66.44.44.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *