Acasă > Administratie > Scade prețul gigacaloriei la Constanța?

Scade prețul gigacaloriei la Constanța?

Consiliul Local Constanța este convocat în ședință ordinară, luni, 10.11.2014, la ora 12.00, la Complex hotelier Malibu, stațiunea Mamaia. Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului municipal pe anul 2014;

inițiator: viceprimar Decebal Făgădău

2. Proiect de hotărâre privind stabilirea prețului local de facturare a energiei termice furnizate populației în sezonul rece 2014-1015 în municipiul Constanța;

inițiator: viceprimar Decebal Făgădău

3. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 200/2014 privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului obiectivului de investiții „Bazin de înot olimpic” și asigurarea condițiilor în vederea executării acestuia;

inițiator: viceprimar Decebal Făgădău

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 201/2014 privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului obiectivului de investiții „Sală polivalentă” și asigurarea condițiilor în vederea executării acestuia.

inițiator: viceprimar Decebal Făgădău

Conform site-ului reporterntv.ro, la punctul numărul 2, consilierii ar trebui să adopte o reducere 13,5% a prețului gigacaloriei în municipiul Constanța.

Sursă foto: radiocraiova.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *