vineri, 28 februarie 2020
Acasă > Eveniment > Scafandrii caută trupul înecatului din stațiunea Neptun

Scafandrii caută trupul înecatului din stațiunea Neptun

Scafandrii vor relua, la ora 8.00 căutările trupului turistului care se presupune că s-a înecat, ieri, în staţiunea Neptun. Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare de Vieţi Omeneşti pe Mare şi unul al pompierilor de la ISU Dobrogea vor cerceta zona în care a dispărut turistul, dar se vor scufunda şi în larg, deoarece curenţii puternici puteau transporta trupul departe de coasta mării.

Bărbatul dispărut are 46 de ani şi este din Dej, judeţul Cluj. Pompierii spun că misiunea este una extrem de dificilă, pentru că marea continuă să fie agitată, cu valuri mari, curenţi rapizi şi, evident, vizibilitate redusă în adânc.

Salvamarii şi pompierii fac un nou apel către turişti să nu se aventureze în apa mării departe de mal, pentru că şi astăzi marea este agitată, iar orice gest de bravură se poate solda cu rezultate tragice. Pe lângă omul dispărut, doi oameni s-au înecat, ieri, pe litoral, iar alţi şapte au fost la un pas de moarte după ce s-au aventurat în valuri, însă au fost recuperaţi din ghearele morţii de salvamari.

Sursă: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *