Acasă > Administratie > Scandal între aliați, la Medgidia

Scandal între aliați, la Medgidia

Consilierii locali din Medgidia au avut o sedință cu scântei și nu au reușit să aprobe toate proiectele de hotărâre. Lucrările au inceput în liniște, dar la capitolul „Diverse” au apărut neînțelegeri.

Deşi inițial pe ordinea de zi au fost opt proiecte, s-au dezbătut doar şase. Şi asta deoarece consilierii susțin că s-au întâlnit în prealabil și au hotărât să amâne aprobarea a două puncte care ar fi iscat controverse.

„Au fost retrase de pe ordinea de zi două puncte importante și am rămas cu șase proiecte de hotărâre, care au trecut foarte repede”, ne-a spus Camelia Pleșca, consilier local din partea PDL.

„A fost o ședință ordinară a Consiliului Local, în care au fost dezbătute probleme de tip administrativ”, ne-a declarat Marian Iordache, primarul municipiului Medgidia.

La capitolul „Diverse” au apărut alte reproşuri. De data aceasta protagoniștii s-au schimbat…

„Dumneavoastră, vă rog, să aveți grijă cum vorbiți. Înțeleg că ați îndreptat foarte tare tirul împotriva mea, pentru că nu mai puteți să vă îndreptați în alte direcții, pentru că aveți interese, domnul Cotârlă. Știți bine că, în ultimul timp, ați început să vă liniștiți, pentru că aveți niște interese financiare”, i-a spus viceprimarul Luminița Vlădescu, reprezentantului UNPR în Consiliul Local, Dănuț Cotârlă.

Totul a pornit după ce un consilier local i-a reproşat viceprimarului că nu verifică şi nu ia măsuri cu privire la problemele ridicate la şedinţele de consiliu.

„Aduc la cunoștință starea străzii Silozului, unde nu se poate circula cu mașina, iar eu trec aproape zilnic pe acea stradă. Iar doamna viceprimar îmi spune că s-au luat măsuri și că s-au rezolvat problemele, că oamenii sunt mulțumiți, dar eu nu am văzut niciun om mulțumit pe strada Silozului”, ne-a declarat Dănuț Cotârlă, consilier local din partea UNPR.

 „Sunt colegi care tot timpul critică, dar nu vin niciodată să pună umărul să ajute. Și ei au fost aleși de oameni, și ei au obligații față de oameni, iar dacă consideră că sunt probleme la nivelul executivului ar putea să vină să ajute și să ridice problemele atunci când pot fi rezolvate”, ne-a spus Luminița Vlădescu, viceprimar și consilier local din partea PSD.

Ultima ședință ordinară din 2014 va avea loc la Medgidia pe data de 18 decembrie.

Imagini: TV Alpha Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *