joi, 13 august 2020
Acasă > Eveniment > Scandal între oamenii străzii din Medgidia

Scandal între oamenii străzii din Medgidia

Costel Petrăchiuță, de 30 de ani, și un minor de 16 ani, ambii fără adăpost, au fost duși în arest. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, Ciprian Bodu, cei doi au agresat un bărbat de 51 de ani, tot persoană fără adăpost. Potrivit declarațiilor celor doi suspecți, persoana agresată avea o datorie de 5,5 lei față de Costel Petrăchiuță. Deoarece acesta nu și-a putut achita datoria, principalii suspecți l-au agresat fizic și l-au deposedat de suma de 2,2 lei şi de o sacoşă în care persoana vătămată avea mâncarea necesară să supravieţuiască, fiind om al străzii, respectiv o pâine, o cutie cu icre marca Negro, salam feliat şi un pet de 2 litri bere marca Soveja.

În urma agresiunii suferite persoana vătămată a fost diagnosticată cu „traumatism hemitorace drept, contuzie facială, plagă contuză piramidă nazală”.

Astăzi, Poliția orașului Cernavodă a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpații Costel Petrăchiuţă şi minorul de 16 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți și-a însușit propunerea formulată de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, dispunând arestarea preventivă a inculpaților pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *