Acasă > Politica > Scandal mare astăzi, la cabinetul parlamentarului Remus Cernea

Scandal mare astăzi, la cabinetul parlamentarului Remus Cernea

Fostul preşedinte al filialei Constanţa a Partidului Verde, Sorin Belu, a dat buzna în mijlocul conferinței de presă și a început să smulgă toate afișele cu sigla formaţiunii de pe pereţi! Iar circul nu s-a oprit aici – propunerile legislative ale deputatului au stârnit un nou val de contre cu primarul Mazăre.

El şi-a motivat gestul prin faptul că respectivele materiale… erau ale lui. Ca atare, a plecat acasă inclusiv cu steagul partidului dar și cu cel al României.

Iar scandalul nu s-a oprit aici. Deputatul Cernea a răspuns, în discursul său, acuzaţiilor aduse de Radu Mazăre, pe tema propunerii referitoare la finanţarea bisericilor.

Parlamentarul a mai declarat că este sigur că propunerea lui de lege care vizează o gestionare proprie a banilor de către biserici, va fi în scurt timp promovată de toți membrii PSD, odată ce vor înțelege despre ce este vorba. Iar pe lângă acest lucru Remus Cernea ar dori să legalizeze prostituția și căsătoria între homosexuali. De aici, și replica lui Radu Mazăre.

La doar câteva minute după declaraţia lui Cernea, la conferinţă şi-au făcut apariţia mai mulţi vârstinic însoţiţi de un preot care i-au cerut explicaţii deputatului tot pe tema propunerii referitoare la banii pentru biserici.

În final nimeni nu a plecat lămurit acasă de ceea ce o să se întâmple mai departe cu proiectul de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *