miercuri, august 21, 2019
Acasă > Politica > Scandal mare în cadrul filialei PRM din Constanța!

Scandal mare în cadrul filialei PRM din Constanța!

Scandalul a pornit de la București, în urmă cu câteva zile, la sediul central al Partidului România Mare. Corneliu Vadim Tudor a fost amenințat cu excluderea din formațiune de membrii Biroului Permanent, pe motivul că ar dori să organizeze un alt congres de alegeri decât cel programat pe 27 iulie, la Alba Iulia. Discordia a ajuns și în filiala Constanța, care s-a împărțit în două tabere. Astfel, Constantin Filimon declară că el este noul președinte al organizației.

”Deci e o adresă din partea Biroului Permanent Nr.114 din 8 iulie anul curent, către filiala județeană Constanța PRM. Spune (…): 1. Domnul Radu Comănici se eliberează din funcția de președinte a Filialei județene a PRM Constanța. 2. Domnul Constantin Filimon se numește în funcția de președinte interimar al filialei PRM Constanța. urmând ca în termen de 6 luni să se organizeze conferința județeană de dare de seamă și alegeri.” a declarat Constantin Filimon, fost viceprimar Mangalia.

Radu Comănici îl contrazice însă cu vehemență. Mai mult decât atât, acesta susține că Constantin Filimon nu este nici măcar membru al PRM Constanța.

”Da cine îl cunoaște pe Filimon, ce relație să am eu cu Filimon? O fi și el vreun… membru pe undeva. De unde s-a făcut el membru al partidului? Că la filială nu e. La filiala PRM Constanța nu e membru Filimon. Cine l-a făcut membru pe el?” a afirmat Radu Comănici, membru PRM.

Cum descrie Constantin Filimon relația sa cu Comănici?

”Domnul Comănici … ca și persoane… n-am nici o problemă cu domnul Comănici, eu am luat legătura cu dumnealui am vorbit acum două zile, astăzi și asta e. Deci am vorbit ca doi oameni normali și civilizați. Dumnealui este de partea cealaltă, eu de partea despre care am vorbit, asta e.” a mai spus Constantin Filimon, fost viceprimar Mangalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *