Schimbări la nivelul PNTCD

  •  
  •  
  •  
  •  

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat se scaldă în ape tulburi atât pe plan local, cât şi la nivel naţional. Ales în ultima Conferinţă Judeţeană de Alegeri de peste 400 de delegaţi, Tudorel Chesoi este noul preşedinte al PNŢCD Constanţa.

Schimbări au survenit şi în conducerea centrală, Aurelian Pavelescu fiind suspendat din fruntea partidului, în ultima şedinţă a Biroului Naţional de Conducere care a avut loc la Iaşi.

“Pavelescu nu mai este preşedinte pentru că nu s-a judecat cauza încă. La nivel de partid s-a judecat cauza, pentru că nu s-a prezentat. Din punct de vedere statutar este o decizie definitivă şi irevocabilă.” a declarat Tudorel Chesoi, preşedinte PNŢCD Constanţa.

Lipsa de încredere a românilor în Partidul Naţional Ţărănesc după ce la conducere a venit Aurelian Pavelescu l-a determinat pe Tudorel Chesoi să ceară demisia acestuia.

“La nivel national, media era în jur de 2 şi ceva la sută. La ora actuală suntem sub 1%, dacă nu cumva sub 0,5%. În condiţiile acestea ar trebui să demisioneze singur, din proprie iniţiativă.” a mai spus Tudorel Chesoi.

În prezent, PNŢCD este condus de Vasile Lupu, desemnat de Biroul Naţional drept preşedinte interimar până la Congresul care va avea loc la finele anului 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *