Acasă > Educatie > Școală cu predare în limba engleză, la Iași

Școală cu predare în limba engleză, la Iași

Prima școală cu predare în limba engleză își deschide porțile la Iași. Astfel, de pe 1 septembrie, 60 de copii vor putea studia într-o unitate de învățământ modernă. Școala „Seven Hills”, oferă posibilitatea părinților să-şi înscrie copii la una din clase, în funcție de vârstă, fie că vorbim de învățământul primar, gimnazial sau liceal.

Colectivul de cadre didactice de la Școala „Seven Hills” din Iași, este format din profesori de elita din județ, dar si de dascăli vorbitori nativi de limbă engleză. Elevii vor studia în principal matematica, engleza și științele. La liceu, copii vor mai avea două materii în catalog. Este vorba de științe socio – umane și tehnologia informațiilor și a comunicațiilor.

“Ne-am propus să începem cu 4 clase: o grupă pentru învățământul preșcolar,  una pentru învățământul primar, o clasă de gimnaziu și o clasă de liceu. La învățământul preșcolar numărul copiilor este dublu, ne-am propus să înscriem 15 copii, deja sunt 30. De asemenea, același lucru se întâmplă și la clasa pregătitoare, dar vom merge cu o singură clasă. Vom începe cu un număr de aproximativ 50-60 de copii anul acesta”. Liliana Romaniuc, director „Seven Hills International School”

Programul va începe zilnic la ora 08:00 și se va încheia la ora 16:00. În tot acest timp, elevii vor avea posibilitatea să servească masa. Părinții care aleg această școala vor fi nevoiți să scoată în fiecare lună, 450 de euro din buzunare.

Redactor.Denisa Stoenescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *