Școala “George Enescu” din Năvodari și-a deschis porțile

La Școala Generală  “George Enescu” din Năvodari a început săptămâna porților deschise. Peste 100 de copii și părinți au trecut pragul instituției de învătământ încă din prima zi și au rămas profund impresionați de condițiile în care se desfășoară activitățile didactice. Preșcolarii au fost întâmpinați de colegii mai mari, așa cum se cuvine, cu baloane și cântece școlărești.

„Copiii mici care urmează să intre în clasa pregătitoare sau clasa întâi, vin să viziteze școala, să-și cunoască viitoarele doamne învățătoare, să cunoască clasele în care vor învăța, și văd că sunt toți bucuroși și noi așteptăm în toată săptămâna un număr foarte mare de copii. Deși avem doar 130 de locuri, musafiri avem vreo 400 care ne calcă pragul”, a declarat Iulia Sandu director Școala Gimnazială “George Enescu” din Năvodari.

Părinții și copiii au fost încântați de dascălii foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional și de condițiile  în care se desfășoară activitățile didactice.  Părinții care vor să își înscrie copiii în clasa întâi sau în grupa pregătitoare trebuie să completeze o cerere de înscriere, online sau la sediul instituției de învățământ. Școala Generală „George Enescu” din Năvodari va avea porțile deschise până pe 28 februarie, în fiecare zi, în intervalul orar 10.00 – 11.00.

R Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *