Acasă > Comunicate > Şcoala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanţa, selecţionată în proiectul „Un laborator de fizică şi limba germană”

Şcoala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanţa, selecţionată în proiectul „Un laborator de fizică şi limba germană”

În cadrul Programului mondial „Bildungsoffensive Deutsch” iniţiat de Ministerul de Externe al Republicii Federale Germania, se desfăşoară Proiectul „Un laborator  de fizică şi limba germană” sprijinit şi de Ministerul Educaţiei Naţionale, care are drept scop promovarea limbii germane prin cursuri de fizică bilingve.

La nivelul judeţului Constanţa, în urma selecţiei organizate de  Institutul Goethe din Bucureşti, Şcoala Gimnazială  Nr. 29 „Mihai Viteazul” a devenit partener în acest proiect, urmând ca în anul şcolar 2013-2014, elevii din clasa a V-a să  participe la un curs opţional de fizică predat în limba germană.

De asemenea, profesorii Şcolii  Gimnaziale Nr. 29 „Mihai Viteazul” vor participa la cursuri de perfecţionare în metodica şi didactica specialităţii, precum  şi la cursuri  de limba germană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *