Școala postliceală sanitară Sfântul Luca din Tulcea și-a deschis astăzi porțile pentru cursanți

Școala postliceală Sfântul Luca este singura unitate de învățământ de acest gen din județul Tulcea. De-a lungul anilor, de aici au ieșit sute de absolvenți care au îmbrățișat profesia de asistent medical.

 „Şcoala postliceală sanitară Sfântul Luca din Tulcea are are un număr de aproximativ şase sute de elevi, elevi din municipiul Tulcea, din judeţul Tulcea şi chiar elevi din judeţele apropiate. În general numărul absolvenţilor a fost aproximativ constant însă în ultimii doi ani a înregistrat o creştere semnificativă datorită faptului că şcoala deja are o bază materială şi mă bucur că anul acesta baza materială va fi încununată cu finalizarea construcţiei noii şcoli. De asemenea, şcoala fiind acreditată examenele se susţin aici la Tulcea şi, nu în ultimul rând, e un mare avantaj că diploma este recunoscută atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional.” a declarat Liliana Andrei, director al postlicealei sanitare din Tulcea.

Cei care au ales să urmeze cursurile școlii postliceale tulcene și-au găsit locuri de muncă atât în țară cât și în străinătate.

Autor: Raluca Damian.

One thought on “Școala postliceală sanitară Sfântul Luca din Tulcea și-a deschis astăzi porțile pentru cursanți

  1. Pentru absolvirea scolii postliceale sanitare este necesara diploma de bacalaureat ? Eu am doar diploma de absolvire 12 clase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *