vineri, 25 septembrie 2020
Acasă > Turism > Se anunță un week-end incendiar la mare!

Se anunță un week-end incendiar la mare!

Sfârșitul de săptămână se apropie cu pași repezi și este momentul să vă puneţi la punct planurile! Fie că optați pentru o plimbare relaxantă, noaptea, pe malul Mării Negre, o cină cu mâncăruri exotice la terasele din stațiuni, sau preferați să vă prindă răsăritul pe plajă, după o noapte de distracție în club, litoralul este tărâmul tuturor posibilităților!

Amatorii de senzații tari pot alege Satul de Vacanță, unde aventurile la înălțime pot fi o adevărată provocare, iar cursele de mașinuțe sunt o sursă inepuizabilă de adrenalină, pentru cei mici şi cei mari deopotrivă.

Cei care se consideră norocoși își pot încerca șansa la unul din zecile de jocuri cu premii. Iar dacă nu reușiți să obțineți astfel un suvenir, magazinele din staţiuni sunt pline de tot felul de creații hand-made care să vă amintească de vacanța la mare. Şi dacă tot vorbim despre nostalgici, o plimbare sub cerul înstelat pe malul mării este alegerea potrivită și totodată un cadru perfect pentru poze. Cât despre cei care vor să guste din viața de noapte, lumina reflectoarelor este ațintită asupra zecilor de cluburi de pe plajă, unde distracția se termină a doua zi dimineața. Vineri, trupa Vama va concerta într-un club de la intrare în staţiunea Mamaia.

„Avem concert Vama, care vine pentru prima oară în Mamaia după mult, mult timp. Avem şi oferte pentru vineri la Vama, la 180 de lei o sticlă de whisky sau vodka la alegere cu o cutie de suc sau patru energizante”, a declarat Loredana Radu, manager club.

Așadar, turiştii care ajung în acest weekend pe litoral au suficiente surse de distracţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *