Acasă > Comunicate > „Se anunţă zile friguroase”…

„Se anunţă zile friguroase”…

Un echipaj de jandarmerie a surprins şase persoane care au sustras 300 de kilograme de cocs  printr-o gaură din gardul împrejmuitor a Portului Constanţa.

Vineri 12 iulie a.c., ora 20.00, jandarmii aflaţi în  patrulare în  apropierea porţii de acces numărul şase din Portul Constanţa, au observat două persoane care scoteau printr-o spărtură din gard, doi saci de rafie. La mică distanţă de aceştia, alte patru persoane cărau saci în spate. Jandarmii au intervenit după ce aceştia au scos sacii şi-i încărcau într-o autoutilitară marca Renault. Cei şase, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 ani, au declarat că au sustras cocsul pentru a-l folosi la încălzirea caselor….

Cele şase persoane, autoutilitara Renault şi sacii cu cocs au fost predate la sediul Poliţiei Transporturi Maritime Constanţa pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor premergătoare sub aspectul săvârşirii faptei de furt.

Se antrenau” …pe Patinoarul din Medgidia

Un echipaj de jandarmerie a surprins în apropierea Complexului Sportiv Medgidia, două persoane care transportau cu ajutorul unui atelaj hipo, mai multe bucăţi de ţevi metalice.

Jandarmii aflaţi în patrulare în municipiul Medgidia au suprins vineri, 12 iulie a.c., ora 20.00, în imediata apropiere a Complexului Sportiv din localitate, două persoane care care transportau cu ajutorul unui atelaj hipo, mai multe bucăţi de ţevi metalice. Luaţi la întrebări cei doi au declarat prima dată că le-au găsit în interiorul bazei sportive, iar ulterior au recunoscut că le-au sustras de la patinoar.

În atelajul hipo au fost găsite nouă bucăţi de ţeavă metalică cu lungimea cuprinsă între 2,5 şi 2,8 metri, cu diametrul de 50 mm. Acestea au fost predate administratorului patinoarului pe bază de proces verbal.

Celor doi, Baci A., de 31 ani şi Chemal I., de 27 ani, din Adamclisi şi Cobadin, le-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

„ Magia Bazarului”

Vineri, 12 iulie a.c., ora 14.00, plutonierul adjutant Pahon Valentin care asigura ordinea publică în staţiunea Neptun, a găsit un portofel în apropierea Bazarului din localitate. În prezenţa unui martor asistent a trecut la inventarierea bunurilor din portmoneu.

În interiorul acestuia au fost găsite, o carte de identitate pe numele Dumitru C, de 28 ani, din Slatina, judeţul Olt, o carte de alegător, certificatul de înmatriculare a autoturismului proprietate personală, permisul de conducere al titularului, legitimaţia de serviciu, trei carduri bancare şi câteva cărţi de vizită.

Subofiţerul a sunat la un număr de pe cartea de vizită, i-a răspuns proprietarul, iar 15 de minute mai târziu şi-a recăpătat bunurile după semnarea procesului verbal. Acesta le-a mulţumit jandarmilor şi le-a spus că avea mai multe bunuri şi că portofelul i-a căzut pe jos din greşeală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *