Se apropie startul competițional pentru Săgeata Năvodari

Săgeata Năvodari a intrat în ultima parte a pregătirilor precompetiționale. Revenită vineri din cantonamentul montan, echipa dobrogeană a efectuat primul antrenament luni, pe stadionul Flacăra. Până la startul noii ediții de campionat Săgeata va mai susține un singur meci de verificare.

Au mai rămas 12 zile până la startul Ligii secunde la fotbal. Săgeata Năvodari a intrat practic în linie dreaptă cu pregătirile. Antrenorul Cătălin Anghel(foto) a condus în această după amiază primul antrenament de la revenirea din cantonamentul montan.

“În primul rând, un stagiu foarte bun, un stagiu binevenit, un stagiu care ne-a arătat unde suntem, ne-a arătat și jucătorii care rămân în lotul nostru și jucătorii care trebuie să plece, problemele pe care le avem, lucrurile bune pe care le facem și unde trebuie să mai lucrăm”, ne-a declarat Cătălin Anghel, antrenor Săgeata Năvodari.

Astăzi s-a stabilit și programul noii ediții de campionat. Antrenorul Săgeții se declară mulțumit de programul echipei sale.

„Este un program bun, dar noi trebuie să ne impunem jocul pe teren. Dacă jocul nostru e bun, vom avea și rezultate.Va trebui să luăm fiecare meci în parte, să îl pregătim foarte bine și vom încerca să îl câștigăm”, ne-a mai spus Cătălin Anghel.

Formația din nordul litoralului se va pregăti la Năvodari, până la startul noii stagiuni și intenționează să joace o partidă de verificare, sâmbătă, la Călărași, cu Dunărea. În prima etapă ,pe 30 august, de la ora 11,00, Săgeata va juca acasă cu ACS Berceni.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *