Se asociază să rupă Dobrogea în două

  •  
  •  
  •  
  •  

Mai multe firme constănțene cu activități si patroni controversati cu licitații pentru care s-a scris ca ar fi fost trucate cu samsarii imobiliari si evaziuni fiscale mai mari decât blocurile pe care le construiesc, cu rețele de crima organizata in spate si firme fantoma care sa reducă baza de impozitare a TVA, cu suspiciuni de omor pentru a-și șterge urmele fraudelor s-au întâlnit la hotelul Oxford unde samsarul imobiliar Zelca Costel le-a fost gazada! Cum putini dintre ei știu sa scrie si sa citească bine, avocatul i-a sfătuit sa-l desemneze pe Fratila Constantin – Presedinte! Dar Zelca si Comanescu si-au dorit mult sa fie si ei prim-vicepreședinti și după munca de lămurire din partea avocaților ca nu încap mai multe săbii intr-o teaca s-au înființat doua posturi de vicepreședinți!
Oficiul concurentei este bucuros sa analizeze înțelegerea de tip cartel pentru a încasa 10 % din cifra de afaceri a respectivelor firme, dar si DIICOT -ul Bucuresti sa analizeze activitatea frauduloasa a unora!

Aceasta intalnire fulger a dus la rezervarea numelui “A.C.D.I.D” rapid  la Ministerul Justitie.
Tot aici s-a pus in discutie si faptul ca cei 12 membri ai asociatiei sa achite cate 4500 de roni pentru depunerea patrimoniului si încercarea de a mai aduce “firme partenere dornice care sa intre acum in asociatie”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *