Se reiau lucrările de reabilitare pe A2 Bucureşti – Constanţa. Restricţii din septembrie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere  va efectua, din septembrie, noi lucrări care vor impune instituirea unor restricţii de circulaţie temporare pe principalele căi rutiere din România, respectiv A2, DN1, DN5 şi DN7.

La finalul sezonului estival, în luna septembrie, CNAIR va demara noi lucrări de reparații, reabilitări și consolidări la rețeaua rutieră din administrare. Aceste lucrări vor impune instituirea unor restricții de circulație temporare pe principalele căi rutiere din România (A2, DN1, DN5, DN7).

Menționăm că lucrările sunt necesare pentru a asigura viabilitatea rețelei de drumuri în concordanță cu strategia de întreținere și reabilitare a CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/, transmite CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *