Seară plină de emoție pentru elevii Școlii “Tudor Arghezi”, din Năvodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Cu lacrimi în ochi și-au luat rămas bun și elevii Școlii Generale “Tudor Arghezi”, din Năvodari, de la cei care le-au fost alături timp de patru ani. A fost o seară plină de emoție pentru tinerii absolvenți, care au profitat de fiecare moment împreună, la banchetul de final. Promoția 2013 merge mai departe, cu planuri mari de viitor, pentru a reprezenta, cu mândrie, orașul din nordul litoralului. Seara trecută, însă, au adăugat, în albumul de poze și multe zâmbete. Au fost încă o dată alături de cei mai buni prieteni şi de profesori. Vor avea şi noi poze de profil pe reţelele de socializare, cu ținutele special alese pentru seara cea mare sau în ipostaze care de care mai amuzante surprinse în toiul distracției. Concursul de Miss și Mister a scos la iveală adevărate talente, de la beatbox, dans și muzică până la un dezvoltat simţ al umorului. Regele și regina balului au furat, însă, toate privirile. El îmbrăcat modern și elegant, iar ea într-o rochie albă diafană.

Petrecerea a continuat și după concurs, când tinerii au lăsat deoparte orice fel de inhibiții, fetele au renunțat și la tocuri și au luat cu asalt ringul de dans, îndemnându-i și pe profesori să li se alăture la distracție.

Așa s-a desfășurat banchetul absolvenților claselor a VIII-a de la Școala Generală „Tudor Arghezi”, din Năvodari. De luni însă, tinerii intră în febra pregătirilor pentru examen. Profesorii sunt siguri de reușita lor.

„Ne simțim excelent, și noi cadrele didactice și copiii. Este o tradiție ca în fiecare an, în această perioadă să aniversăm împreună absolvirea ciclului gimnazial pentru copiii noștri. Printre râsete, bucurii, există și lacrimi, lacrimi de despărțire, dar ei știu că aceasta este doar o treaptă pe scara vieții, și le urez mult succes, să aibă multe realizări în viață, și sănătate în primul rând. Sunt o generație de copii foarte buni în care am încredere că vor obține rezultate foarte bune la examenul ce-i așteaptă”, a declarat Camelia Oprea, director Școala “Tudor Arghezi”.

Banchetul Școlii Generale „Tudor Arghezi” a marcat finalul seriei de petreceri organizate de Primăria Năvodari pentru tinerii absolvenți. Dar surprizele nu se opresc aici!

“Elevii de la Școala Nr. 3 au banchetul în această seară. Am zis să fim alături de ei pentru că este ultima zi a lor în clasa a VIII-a și ne întâlnim la toamnă, la Balul Bobocilor, bineînțeles, cu toate cele trei școli din Năvodari. De regulă, în fiecare an, Primăria le organizează Balul Bobocilor”, a declarat Nicu Moruzi, consilier local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *