Acasă > Eveniment > Sebastian Ghiță, dezvăluiri incendiare

Sebastian Ghiță, dezvăluiri incendiare

Sebastian-GhitaSebastian Ghiţă  susține că a fost obligat de către cei de la DNA să facă denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea pentru a scăpa de puşcărie.

Dezvăluirile sunt făcute într-o înregistrare difuzată de România TV, care ar fi fost făcută săptămâna trecută, înainte ca fostul deputat să dispară.

”Mi s-a spus că dacă fac denunțuri împotriva lui Dragnea o să scap. Au încercat și acum doi ani cu Ponta. Mi s-a spus că dacă știu ceva despre familia lui Dragnea, oameni pe care îi cunosc de mai mult de 15 ani, atunci îmi vor lăsa mie familia în pace. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA, îl vor aresta pe fratele meu, prieteni și am să mă întâlnesc cu toți la închisoare, iar prețul era un denunț împotriva lui Dragnea ca să îl blochez să mai fie prim ministru”, susține  Sebastian Ghiță.

“S-a încercat şi poate că se va reuşi zdrobirea votului românilor. DNA e contra României. Cel care conduce PSD a fost şantajat şi ameninţat să nu devină premier. Aceşti procurori sunt puşi într-un mod josnic să obţină denunţuri împotriva voinţei oamenilor”,  mai menționează Ghiță în înregistrare.

 

“Sistemul a devenit un monstru. M-am hotărât să vin cu lucruri mai concrete. Mi-ați reproșat că atunci când am vorbit de plagiatul lui Kovesi nu am dat mai multe date. V-am spus de mailul cucuveaua mov și mi-ați cerut să vă demonstrez că doamna Kovesi folosește acest mail. Am luat cu mine un astfel de mail. Aceste mail-uri există, pot fi expertizate electronic. (…)Cum am cunoscut-o pe doamna Kovesi. Am cunoscut-o în sediile SRI, ne întâlneam de minimum două ori pe săptămână încă din 2010. La unele dintre întâlniri erau prezenți doar Coldea, Kovesi și un șef al stației CIA din România. Legat de podgorie, au fost multe astfel de întâlniri. Vreau să o întreb pe Kovesi daca își aduce aminte de petrecerea din vila de la Sinaia unde cu Kovesi și Vasile Dâncu cântam melodia La Chilia în port, varianta pentru statul de drept”, a adăugat Ghiță.

”Or să urmeze mult mai multe astfel de dezvăluiri în zilele următoare”, mai afirmă Ghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *