sâmbătă, 11 iulie 2020
Acasă > Sport > Secția de box din cadrul CS Năvodari a mai adus un trofeu în vitrina clubului

Secția de box din cadrul CS Năvodari a mai adus un trofeu în vitrina clubului

Ediția din acest an a Cupei României la box juniori s-a desfășurat la Horezu, în județul Vâlcea. CS Năvodari a deplasat doi sportivi la această competiție. Cezar Andrieș s-a oprit după turul doi, iar Ion Dudulică a reușit să câștige întrecerile, la categoria 50 Kg. În plus, elevul antrenorului Ferodin Abladin a fost desemnat cel mai tehnic boxer al competiției și a primit distincția din mâinile președintelui federației de specialitate, Leonard Doroftei. Dudulică a fost cooptat în lotul național, care va participa la Europenele din acest an. Tehnicianul dobrogean s-a arătat mulțumit de felul în care s-a prezentat elevul său la această competiție.

Ferodin Abladin, antrenor CS Năvodari,  a declarat că “se lucrează bine, avem sprijin din partea Primăriei și avem copii care vor să practice sport. Competiția a fost destul de puternică. Dudulică va fi cooptat în lot, pentru că este unul dintre cei mai reprezentativi sportivi la ora actuală.”

Următoarea competiție majoră la care vor participa boxeri de la CS Năvodari va fi Cupa României pentru tineret, de la Brăila, în perioada 1- 7 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *