Ședință ordinară pe 9 martie la CJC

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară pe 9 martie, la ora 13.00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ al CJC.

Pe ordinea de zi sunt trecute 31 de proiecte de hotărâre ce urmează a fi supuse votului de către consilieri.

Mai multe proiecte prevăd aprobarea comisiei de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managementului instituțiilor subordonate.

Pe ordinea de zi este trecut și proiectul de hotărâre referitor la Constituirea dreptului de administrare în favoarea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a unor imobile aflate în domeniul privat al județului.

Un alt proiect se referă la transmiterea fără plată a unui autovehicul. La ședință se va pune în discuție și proiectul privind aprobarea trecerii unui imobil din domeniul public al județului Constanța, în domeniul privat al județului și desfințarea acestuia prin demolare – „Clădire – Filiala 1 Constanța, strada Izvor, numărul 23”.

La ședința CJC se va supune votului și proiectul de hotărâre privitor la alocarea unei sume în vederea finanțării drepturilor copiilor/elevilor/tinerilor cu cerințe educaționale speciale.

De asemenea pe ordinea de zi se mai regăsește și proiectul de hotărâre referitor la instituirea taxelor locale pentru anul fiscal 2016 pentru utilizarea temporară a locurilor publice din cadrul Pavilionului Expozițional Constanța.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *