Acasă > Administratie > Şeful CJ Constanţa: ,,ANI face un abuz. Sper să fie voinţă politică pentru schimbarea acestor lepre”

Şeful CJ Constanţa: ,,ANI face un abuz. Sper să fie voinţă politică pentru schimbarea acestor lepre”

Nicuşor Constantinescu, a declarat pentru gândul.info că nu se află în stare de incompatibilitate şi că reprezentanţii ANI fac un ,,abuz în serviciu”, motiv pentru care va cere schimbarea conducerii acestei instituţii.

 

,,Este o poliţie politică, ca şi DNA, este politica lui Traian Băsescu prin care şantajează primarii, preşedinţii de CJ şi toţi membrii PSD, PNL şi USL şi o fac în continuare din păcate. Această ANI vânează tot ce este din PSD şi PNL din timpul guvernării Boc. Sper să existe voinţă politică pentru schimbare, să se schimbe aceste lepre, să pună nişte oameni profesionişti. Merită această bătaie de joc, această instituţie să funcţioneze pe banii publici?”, a declarat Nicuşor Constantinescu.

El i-a acuzat pe reprezentanţii ANI că ,,fac abuz în serviciu” şi că şi alţi primari şi consilieri din judeţul Constanţa au fost verificaţi de ANI.

,,Păi cum să fie incompatibil un consilier local sau un primar că îl trimite Consiliul Local respectiv să facă parte dintr-un Consiliu de Administraţie sau Adunarea Generală a Acţionarilor a unei companii RAJA, care este internaţională? Compania RAJA este cea mai mare companie de apă din România şi aparţine autorităţilor locale din judeţul Constanţa, adică CJ şi primăriilor care compun Constanţa. Dacă această companie operează în nouă judeţe şi peste Prut, în Republica Moldova, cum poate să fie conflict de interese local? Sunt abuzuri şi vor fi soluţionate în instanţă”, a susţinut Constantinescu.

Potrivit acestuia, avocaţii săi şi ai primarilor din Constanţa au încercat să le demonstreze celor de la ANI că greşesc.

,,Toţi avocaţii le-au făcut adrese, le-au arătat că este vorba de o confuzie. Eu nu am o nicio temere cu acest ANI, că eu ştiu dacă este cineva vinovat sau nu, pentru că eu cunosc, am şi studii superioare de specialitate, ştiu ce înseamnă să fii incompatibil. Incompabitil eşti când în poziţia în care eşti nu poţi să fii în două locuri în acelaşi timp, dar compania funcţionează naţional”, a spus Constantinescu.

 

Sursa: rtv.net

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *