sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Șeful SAS Vaslui, cercetat pentru că a lovit un pieton

Șeful SAS Vaslui, cercetat pentru că a lovit un pieton

Șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Poliția Județeană Vaslui, comisarul-șef Grișa Mititelu, este cercetat penal pentru că a refuzat să fie testat cu alcooltestul și să îi fie recoltate probe biologice, după ce a lovit cu mașina o tânără, pe trecerea de pietoni de lângă sediul Poliției.

Potrivit IPJ Vaslui, comisarul-șef Mititelu nu a acordat prioritate tinerei care traversa regulamentar strada, ea fiind acroșată cu partea lateral-stânga a autoturismului. Tânăra a căzut pe șosea, după care s-a ridicat și și-a continuat deplasarea. Șeful SAS a oprit mașina și a plecat după victima accidentului pentru a vedea dacă aceasta are nevoie de îngrijiri medicale și pentru a-i cere să meargă împreună la sediul Poliției Județene Vaslui. Tânăra a refuzat, după care a părăsit zona.

Sosiți la locul accidentului, polițiștii Serviciului Rutier au făcut cercetări pentru identificarea tinerei, însă fără succes. De asemenea, s-au făcut verificări la spitalele din județul Vaslui, fără a fi găsită vreo persoană care să fi reclamat că a fost victima vreunui accident de circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *