Acasă > Sport > Selecționerul Greciei vede în România ‘un adversar competitiv’

Selecționerul Greciei vede în România ‘un adversar competitiv’

România este “un adversar competitiv ce a regăsit fotbalul bun care i-a făcut reputația în trecut”, iar șansele în barajul cu Grecia “sunt de 50/50”, a declarat pentru site-ul FIFA selecționerul naționalei elene, Fernando Santos, înaintea meciului tur din barajul pentru Cupa Mondială 2014, programat vineri.

“Meciul tur din Grecia va fi decisiv. Le cer oamenilor să creadă în această echipă și să creadă în noi. Sper că stadionul va fi plin ochi, iar suporterii ne vor susține la maxim”, a afirmat Santos.

Tehnicianul portughez a spus că se simte grec atunci când se află pe pământ elen. În opinia lui, criza pe care o traversează Grecia poate fi “o sursă de motivație” pentru jucătorii săi. “Vorbim de o țară în care șomajul ajunge la 30 %. Asta vrea să spună că situația este grea pentru toată lumea, inclusiv pentru nu puțini oameni din jurul nostru. Știm mulți prieteni și multe familii care se confruntă cu dificultăți. Trebuie să încercăm să ne calificăm la Cupa Mondială ca să atenuăm, în măsura posibilului, durerea poporului nostru”, a spus Santos.

Meciurile de baraj pentru turneul final al Cupei Mondiale 2014, dintre Grecia și România, sunt programate pe 15 noiembrie, de la ora 21,45, pe stadionul “Giorgios Karaiskakis” din Pireu, și 19 noiembrie, ora 21,00, pe Arena Națională din București.

sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *