Seminar de nutriție la Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  

În mai 2014 am împlinit 2 ani de la demararea activitatii. A fost un proiect ambiţios care la început era doar un vis frumos. Cu pasiune, muncă şi perseverenţă ne-am dezvoltat şi consolidat în fiecare zi. Sun Tzu spunea, că “dacă îţi place ceea ce faci atunci când munceşti, nu vei simţii niciodată că munceşti”. Considerăm că au fost 2 ani frumoşi în care am făcut zilnic ceva drag sufletului.

În acest sens, l-am invitat pe domnul Virgiliu Stroescu, doctor  primar Endocrinolog şi Specialist în Nutriţie, să ne înveţe cum numai dumnealui ştie şi mai ales, să ne fie alături într-un moment atât de drag nouă. Dumnealui, nu mănâncă deloc carne de la vârsta de 20 de ani. Doctorul Virgiliu Stroescu a devenit o figură cunoscută în ultimii ani, timp în care a tot apărut la televiziunile româneşti unde a spus răspicat că hrana animală este inferioară celei vegetale şi că modul în care ne alimentăm mulţi dintre oameni este oarecum sinucigaş. Reputaţia sa de nutriţionist a crescut de-a lungul anilor şi a fost confirmată de colaborarea sa cu sportivi români de performanţă

Dorim să vă avem alături, într-un moment atât de semnificativ pentru noi, luni 26.05.2014, la ora 18.00, la sediul nostru din Str. Mircea cel Bătrân 49 (vis-à-vis de Plaja Modern), unde preţ de o jumătate de oră să ne însuşim cât mai mult din învăţăturile domnului doctor, iar la final să gustăm câteva preparate sănătoase şi hrănitoare.

În numele întregii echipe, doresc să vă mulţumesc pentru sprijinul deosebit pe care ni-l acordaţi în creşterea noastră de la înfiinţare până în prezent. În speranţa menţinerii acestei colaborări, vă asigur de stima mea deosebită şi vă doresc mult succes în activitatea dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *