Acasă > Ultima ora > Semiremorcă cu număr fals, descoperită în Portul Constanța Sud Agigea

Semiremorcă cu număr fals, descoperită în Portul Constanța Sud Agigea

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competență un cetățean român care conducea un autotractor pe a cărui semiremorcă avea aplicat un număr fals de înmatriculare.

În data de 09.01.2015, în jurul orei 19.00, polițiștii de frontieră din cadrul G.N. Constanța au oprit pentru control, în zona porții de acces numărul 10 în Portul Constanța Sud Agigea, un autotractor marca Volvo cu semiremorcă marca Lamberet cu numere de înmatriculare emise de autoritățile române, condus de cetățeanul român G. NICOLAE ADRIAN, în vârstă de 31 ani, domiciliat în județul Ialomița.

În urma verificărilor a rezultat faptul că numărul de înmatriculare al semiremorcii aparține unui alt autovehicul înmatriculat în România, acesta fiind aplicat peste plăcuța de înmatriculare reală emisă de autoritățile din R. Bulgaria.

Polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‘tractarea pe drumurile publice a unei semiremorci cu număr fals de înmatriculare’, faptă prevăzută și sancționată de art. 334, alin. 3 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *