duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Politica > Senatorul Chiru a acceptat preluarea conducerii ALDE Constanţa

Senatorul Chiru a acceptat preluarea conducerii ALDE Constanţa

Senatorul Christian Gigi Chiru a plecat din PNL şi s-a înscris în ALDE. În plus, a acceptat preluarea conducerii Organizaţiei Municipale ALDE Constanţa.

„În urma discuțiilor purtate cu președintele Călin Popescu Tăriceanu, am convenit să preiau conducerea Organizației Municipale ALDE Constanța. Tensiunile din ultima vreme din PNL m-au determinat să aleg un nou proiect politic. Nu a fost o decizie uşoară, însă cred că am făcut alegerea corectă. Am demonstrat că sunt un om de echipă și este bine cunoscut că sunt o persoană implicată și luptătoare. Cât timp am condus organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal, am avut în jurul meu o adevărată echipă, alături de care am dus bătălii electorale grele şi am făcut opoziţie cu adevărat atunci când nimeni nu a făcut acest lucru. A fost o perioadă frumoasă cu care mă voi mândri mereu, în care am cunoscut oameni de valoare şi am contribuit la implicarea mai multor tineri, viitori oameni politici ai acestui oraş. Țin să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în toţi aceşti ani, pentru susţinere, pentru curaj şi pentru implicarea în tot ceea ce a însemnat opoziţie în Constanţa. Privesc cu mândrie trecutul alături de voi şi cu optimism noul proiect politic în care mă implic.

Îmi propun ca, împreună cu cei care mă susțin în acest proiect și cu noii colegi din ALDE, să devenim cel mai puternic partid de dreapta din Constanța”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, printr-un comunicat de presă.

Sursa: cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *