Senatorul Gigi Chiru ameninţat de susţinătorii lui Gigi Becali

  •  
  •  
  •  
  •  

În urma participării la emisiunea Newsdesk difuzată de România TV duminică, 9 iunie 2013, de la ora 18.45, senatorul PDL Christian Gigi Chiru susţine că a primit mesaje de ameninţare de la susţinătorii lui Gigi Becali.

„Am dicutat în emisiune despre arestarea lui Gigi Becali şi mi-am spus opinia, aceea că se vorbeşte deja prea mult pe această temă şi că, dacă judecătorii l-au declarat vinovat, atunci trebuie să-şi ispăşească pedeapsa, iar statul trebuie să-şi recupereze banii pierduţi. Am mai spus că nu cred că Gigi Becali mai este un subiect şi că ar trebui să prezentăm şi politicienii care-şi fac treaba, să discutăm şi despre ei, nu numai despre cei cu probleme. Din punctul meu de vedere, subiectul Becali ar trebui să fie unul închis. În urma emisiunii am primit pe telefon mai multe mesaje de ameninţare, de la numere necunoscute, în care mi se repoşa poziţia pe care am luat-o în cazul Becali. Mi se spunea în aceste mesaje că Gigi Becali ar trebui eliberat, că este nevinovat.
Nu este treaba mea să decid aceste aspecte, a făcut-o instanţa. Cine comite ilegalităţi trebuie să plătească, aşa spune legea. Subliniez faptul că nu am nimic personal cu Gigi Becali şi că sunt conştient de faptul că familia dânsului suferă, trece prin momente grele, şi îmi pare rău. Însă fiecare trebuie să ne asumăm faptele şi consecinţele acestora. Dacă voi primi în continuare mesaje de ameninţare voi sesiza autorităţile competente”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, președintele PDL Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *