Senatorul Nicolae Moga a donat 4 ambulanţe în judeţul Constanţa

  •  
  •  
  •  
  •  

Primăriile Peştera, Chirnogeni, Ciocîrlia şi Ostrov sunt beneficiarele acestui, prin care senatorul Moga a donat 4 ambulanţe în judeţ

Senatorul PSD, Nicolae Moga a finalizat, zilele acestea un program personal prin care şi-a propus să ajute comunităţile din mediul rural care au mare nevoie de asitenţă medicală şi care se află la o distanţă destul de mare de unităţile medico-sanitare pe care Guvernul le-a păstrat în sistem. Astfel, Moga a predat, ieri, ultimele trei ambulanţe din program primăriilor Ostrov, Chirnogeni şi Peştera. Împrenă cu primarii, senatorul PSD a semnat contractele de donaţie către administraţiile locale şi i-a asigurat pe aceştia că oricând le va putea oferi sprijinul, o va face necondiţionat. „Dacă o ambulanţă salvează măcar o viaţă înseamnă că mi-am făcut datoria faţă de electoratul meu”, le-a spus Nicolae Moga primarilor prezenţi la eveniment, dar şi celor care l-au ajutat în finalizarea acestui proiect unic în ţară. La rândul lor, primarii beneficiari ai acestui program au ţinut să precizeze că ambulanţele sunt absolut necesare pentru asistenţa medicală de urgenţă din mediul rural, ceea ce face cu mult mai util demersul senatorului Moga.

Cea de-a patra ambulanţă a fost donată Primăriei Ciocîrlia în luna martie a acestui an, locuitorii din zonă beneficiind deja de serviciile medicale pentru care a fost adusă. În ceea ce priveşte costurile acestui proiect, parlamentarul constănţean a ţinut să explice că, în total, cele patru ambulanţe l-au costat 30.250 euro. „Banii sunt din dividentele de la societatea mea. Îi voi scădea din declaraţia de avere, acţiunea fiind una foarte transparentă, dacă există cineva care vrea să facă verificări. Şi dacă se gândeşte cineva că ar putea fi campanie electorală, atunci anunţ că nu îmi pasă; eu mi-am început campania electorală încă din prima zi de după alegeri”, a declarat Nicolae Moga. Mai trebuie spus că senatorul intenţionează să sprijine şi deschiderea unei Unităţi de Primiri Urgenţe în oraşul Băneasa, după ce Guvernul a închis singura unitate medico-sanitară din zonă în primăvara acestui an, dată de la care locuitorii întâmpină dificultări din acest punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *