Acasă > Diverse > Şerban Huidu ar putea plăti despăgubiri de milioane de euro

Şerban Huidu ar putea plăti despăgubiri de milioane de euro

Şerban Huidu, realizatorul tv care a comis un grav accident de circulaţie în toamna anului trecut în care trei oameni şi-au pierdut viaţa, ar putea plăti despăgubiri o sumă record de 5 milioane de euro.
Avocaţii celor trei decedaţi în teribilul accident au solicitat suma de 5 milioane de euro drept despăgubiri, maximul prevăzut de poliţa de asigurare a vedetei tv.
Astfel, ancheta se apropie de final. Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, maşina condusă de realizatorul TV Şerban Huidu, care era apt să conducă, rula cu 87 de kilometri la oră, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, şi a intrat total pe contrasens.
Fostul realizator TV este acuzat de uciderea din culpă a trei persoane după ce, în 16 octombrie 2011, în timp ce mergea pe DN1 spre Bra-şov, la ieşirea din localitatea Timişul de Sus – într-o zonă în care sunt curbe şi viteza legală este de 50 de kilometri la oră – a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit o Dacia Logan în care se aflau cele trei victime.

Sursa: www.cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *