Acasă > Sport > Sferturi de Cupă

Sferturi de Cupă

Cupa României la fotbal a ajuns la faza sferturilor. Miercuri la Casa Fotbalului s-au tras la sorți partidele care se vor disputa într-o singură manșă, pe 3 decembrie.

Cele 12 echipe calificate au fost împărțite în trei grupe valorice. Meciul zile va fi indiscutabil cel din Bănie, dintre CSU Craiova și Steaua.

Aparent cea mai facilă misiune o are CFR Cluj, care va juca, la Pitești, cu CS Mioveni. Dacă trecem în revistă formațiile eliminate de  gruparea pregătită de Claudiu Niculescu, Astra Giurgiu și Dinamo București, misiunea feroviarilor ardeleni nu mai este așa de ușoară.

În celelalte două partide se vor întâlni ASA Tg Mureș cu Petrolul Ploiești, meci deschis oricărui rezultat și U Cluj – Panduri Tg. Jiu, un meci în care ambele combatante par preocupate, în mod logic, mai mult  de situația delicată din campionat.

Înaintea acestor dispute, un singur lucru este clar, în Bănie se va stabili un record de asistență, la meciul cu Steaua. Este și acesta un motiv în plus să aplaudăm amânarea demolării stadionului Ion Oblemenco, cel care va găzdui disputa.

Redactor: Nicu Dolea

Sursă foto: dolcesport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *