Show pentru prezidenţiabilul USL la Constanţa

  •  
  •  
  •  
  •  

De obicei, în ultima săptămână a lunii august, Tineretul Naţional Liberal organizează, la Constanţa, evenimente dedicate tinerilor liberali, dar şi celor neimplicaţi politic, dezvoltând  astfel o punte de comunicare între politicieni şi tinerii din România.
În acest context, sâmbătă, 31 august, începând cu ora 16.00, 2.500 de tineri din toate judeţele ţării vor participa la evenimentul ,,România pentru tineri”, organizat de ,,Echipa lui Crin”, la Sala Sporturilor din Constanţa. Preşedintele TNL, Florin-Alexandru Alexe, vicepreşedinte al PNL, a declarat: ,,În fiecare an, Şcoala de vară este un prilej de a discuta cu tineri din toată ţara despre problemele cu care se confruntă şi de a identifica soluţii care să susţină educația și dezvoltarea lor. Evenimentul ”România pentru tineri” este dedicat colaborării dintre tinerii neimplicaţi politic şi structurile politice, care pot susţine proiectele tinerei generaţii din România.”

Liderii USL alături de Antonescu

La eveniment va fi prezent şi preşedintele PNL, Crin Antonescu. De asemenea, au fost invitaţi să participe liderii USL, preşedintele PSD Victor Ponta şi preşedintele PC Daniel Constantin, precum şi alţi reprezentanţi din forurile de conducere ale partidelor care compun Uniunea Social Liberală. Presa centrală a speculat că, în realitate, acest eveniment este organizat pentru a marca faptul că prezidenţiabilul USL are susţinerea tuturor partenerilor din Uniune, iar show-ul este dedicat în exclusivitate lui Crin Antonescu. ,,Echipa lui Crin” este o platformă de dezvoltare socială înfiinţată de ceva timp şi care se adresează tuturor celor care împărtăşesc valorile naţionale şi liberale. ,,Ne dorim ca toţi tinerii din România, care împărtăşesc aceeaşi viziune ca a noastră în privinţa dezvoltării României, atât cei din structurile politice, cât şi cei neimplicaţi politic, să vină alături de noi”, a afirmat președintele TNL, Florin-Alexandru Alexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *