Și-a pierdut viața în prima zi din 2014

  •  
  •  
  •  
  •  

Tragedie pentru o familie din Constanța. În prima zi a anului, o femeie și-a pierdut viața, iar alta a fost grav rănită, după ce au fost spulberate pe trecerea de pietoni de o mașină. În urma impactului, șoferul s-a panicat și a fugit de la locul accidentului. Speriat, acesta și-a abandonat mașina la ieșirea din oraș. După lungi căutări, polițiștii i-au dat de urmă. Autoritățile au înțeles imediat motivul pentru care acesta a fugit. Șoferul era băut și avea permisul suspendat.

De ce te-au luat poliţiştii? –De mână. –Ai provocat un accident? … Ai omorat o femeie si ai fugit de la locul faptei.

Așa a răspuns șoferul care a curmat o viață, în această dimineață. Deși nu recunoaște, tânărul este principalul suspect în acest caz. Acesta a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni, după care a fugit de la locului accidentului și și-a abandonat mașina pe drumul spre casă. Polițiștii au reușit să-i dea de urmă după două ore. Când l-au găsit, tânărul de 28 de ani era beat și avea permisul suspendat.

“A motivat faptul că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat în această noapte. A refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, însă a acceptat efectuarea cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,99 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat Ciprian Sobaru, şef Poliţia Rutieră Constanţa.

Acidentul a avut loc la 6 dimineața, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Mașina pe care o conducea avea o viteză atât de mare încât femeia a fost aruncată aproape 20 de metri. În urma impactului, a fost rănit și o altă persoană care a ajuns la spital în stare de șoc. Şoferul vinovat urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Potrivit polițiștilor, tânărul riscă să stea câțiva ani buni după gratii.

R Denisa Stoenescu /Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *